Один з перших проєктів компанії ІКС-РЕЙ СЕРВІС з розробки та виготовлення сучасного рентгенівського кабінету на колесах де встановлено повноцінний рентгенівський комплекс, як в стаціонарних кабінетах для виконання досліджень стоячи, сидячи та лежачи.
Кабінет було направлено до експлуатації у 2015 році та сьогодні його можна зустріти на дорогах України та на підприємствах і установах, де він проводить рентгенівські дослідження.
Кабінет розміщений на базі автобуса Еталон та має всі ознаки рентгенівського кабінету це захист, процедурна кімната, пультова кімната, кімната екіпажу тощо.
При розробці та виробництві були застосовані сучасні інженерні рішення. Живлення однофазне 220В. Рентгенівська установка має потужність до 32 кВт і таке стало можливим завдяки використанню рентгенівського пристрою живлення з накопичуванням енергії. Потужність споживання із зовнішнього джерела не перевішує 5 кВт.
Вперше була інтегрована вентиляційна система з рекуперацією тепла/холоду, яка показала надзвичайну продуктивність і працює із системою обігріву та системою кондиціонування.
Всього був вироблений один кабінет. Подальше виробництво кабінетів на базі автобусів компанія ІКС-РЕЙ СЕРВІС призупинила з огляду на досвід та через зміну стратегії виробництва на інші типи шасі.