Метою демонтажу обладнання може бути його подальша утилізація, ремонт, або монтаж цього обладнання в іншому місці. Тому можна з упевненістю стверджувати, що демонтаж обладнання (як і його монтаж) у цих кабінетах повинен проводитися саме силами спеціалізованих організацій. Адже тільки професіонали здатні зробити все з високою точністю та акуратністю, щоб уникнути виникнення таких серйозних наслідків, наприклад, як втрата джерела іонізуючого випромінення, або неможливість подальшого монтажу.
Сервісна служба компанії «ІКС-РЕЙ СЕРВІС» проводить демонтаж усіх типів рентгенівських апаратів. Цілі при цьому можуть бути різні: наприклад, капітальний ремонт приміщення; або ж переведення апарату в інший кабінет; а можливо, списання та утилізація рентгенівської техніки. Це не важливо. Головне те, що всі роботи виконуються нами акуратно та скрупульозно.
Що стосується часу надання послуги, то воно залежить від виду та кількості апаратів. Як правило, демонтаж обладнання (одного апарату) здійснюється фахівцями ТОВ «ІКС-РЕЙ СЕРВІС» максимально короткий часовий проміжок.
Після завершення всіх робіт з дотриманням усіх необхідних реквізитів буде складено та передано у Ваше розпорядження акт демонтажу рентгенівського обладнання.
Якісно проведений демонтаж обладнання в рентгенівському кабінеті з оформленням всієї необхідної підтверджувальної документації позбавить адміністрацію подальших проблем, адже рентгенівські апарати підлягають обліку та контролю та проводити якісь маніпуляції з ними слід з усією ретельністю.