Даний проєкт з капітального ремонту/модернізації було реалізовано за замовленням та підтримки USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» (USAID Ukraine - USAID Україна)
За результатами тендеру для відновлення пересувного флюорографа було обрано інженерну компанію ТОВ «ІКС-РЕЙ СЕРВІС».
Було розроблено проєкт спираючись на досвід виконання подібних робіт. Замовлено безліч комплектуючих та матеріалів.
Застосування новітніх технологій дозволило отримати сучасну систему скринінгу легень.
Основні «фішки» даного проєкту:
Зовнішнє електроживлення кабінету – однофазна мережа 220В. Споживана потужність не перевищує 2,5кВт!
Автомобіль обладнано сучасною інверторною системою електроживлення, яка дозволяє зменшити споживання до 0,9кВт або працювати повністю автономно до 4х годин!
Встановлена сучасна вентиляційна система з рекуперацією, яка спільно працює з кондиціонером або з системою теплої підлоги та забезпечує комфорт у роботі під час будь якого сезону. Додаткові внутрішні двері надають більш зручностей персоналу та пацієнтам. Організовано ергономічне сховище для сходинок у транспортному положенні. Проведена заміна всіх меблів.
Відновлені та захищені габаритні вогні кузова. Встановлено спойлер.
Була дана висока оцінка персоналом та водіями даного, які були в захваті від вбудованої системи заряду автомобільних акумуляторів (шасі).
Сучасна цифрова рентгенівська система, автоматичний контроль експозиції, вбудований клінічний дозиметр – дозволяють проводити якісні рентгенівські дослідження в комфортних умовах і будь-якій локації, навіть без наявності електроживлення.
Більшість робіт за даним проектом було проведено під час дії воєнного стану!
За детальною інформацією можна отримати звернутись до представників нашої компанії або Замовника.